9/8/2019: ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες, που δεν υπέβαλαν αίτηση σίτισης για το ακ. έτος 2019-2020, ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα ( <https://merimna.uth.gr/> https://merimna.uth.gr) θα ανοίξει ξανά την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:00 και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:00.

Για τους φοιτητές που προέρχονται από το πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας και το πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας απαιτείται η χρήση του νέου ιδρυματικού τους λογαριασμού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Οδηγίες για την απόκτηση του νέου τους ιδρυματικού λογαριασμού μπορούν να βρουν <https://it.uth.gr/news-announcements/apoktisi-logariasmoy-hristi-gia-toys-f oitites-ton-proin-tei> εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Αιτήσεων Σίτισης από ηλεκτρονικό υπολογιστή εκτός δικτύου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι φοιτητές θα πρέπει να κάνουν χρήση του <http://it.uth.gr/services/eikoniko-idiotiko-diktyo-vpn> Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (VPN).

Επίσης ενημερώνουμε τους φοιτητές που υπέβαλαν αίτηση σίτισης και η αίτησή τους εμφανίζεται με «εκκρεμότητες», ότι το σύστημα θα παραμείνει κλειστό από 14-8-2019 έως 26-8-2019. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα μπορούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των αιτήσεων.

Από τη Διεύθυνση της Φοιτητικής Μέριμνας
Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη
Μαρία Κουκουβάνη