ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ-ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ
 Ως προς τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών, απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α) φωτοτυπία του εγγράφου ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο),
β) φωτογραφία του φοιτητή (τύπου αστυνομικής ταυτότητας)
Όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν είτε με ταχυδρομείο είτε με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (και όχι με φυσική παρουσία του φοιτητή) έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 στη διεύθυνση:
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών
Πεδίον Άρεως, 38334 Βόλος
Υπ’ όψη: κα Μαριλένα Σπινάσα
τηλ. 2421074182
Όλα τα παραπάνω είναι υποχρεωτικά για να ταυτοποιηθούν οι πρωτοετείς φοιτητές και να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους στο Τμήμα. Αφού παραληφθούν τα δικαιολογητικά από τη Γραμματεία και καταχωρηθούν όλα τα στοιχεία στο ηλεκτρονικό σύστημα θα είναι δυνατή η έκδοση βεβαίωσης σπουδών. Για την έκδοση βεβαιώσεων σπουδών είναι απαραίτητη η αίτηση του φοιτητή στην ηλεκτρονική γραμματεία του τμήματος με τη χρήση του ιδρυματικού λογαριασμού.
Οι επιτυχόντες, οι οποίοι δεν έκαναν ηλεκτρονική εγγραφή για οποιοδήποτε λόγο, έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής στη Γραμματεία του Τμήματός τους εντός αποκλειστικής προθεσμίας σαράντα πέντε (45) ημερών από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης ήτοι μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου 2020.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Για τους πρωτοετείς φοιτητές, η δήλωση μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2020-2021, έχει ήδη γίνει από τη Γραμματεία του Τμήματος. Περισσότερες πληροφορίες για τις δηλώσεις μαθημάτων μπορείτε να βρείτε στην παρ. 5 του Κανονισμού Λειτουργίας του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών.