Γενικές Ανακοινώσεις

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας λειτουργούν τα παρακάτω Φοιτητικά Εστιατόρια, στα οποία παρέχεται δωρεάν σίτιση στους δικαιούχους φοιτητές, με την επίδειξη της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας.


Α. Για την πόλη του Βόλου:

  1. Στο κτίριο της Φοιτητικής Εστίας που βρίσκεται επί των οδών 2ας Νοεμβρίου και Βεναρδάκη.
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

  • Πρωινό 07.30 - 09.00
  • Γεύμα 13.00 - 16.00
  • Δείπνο 19.00 - 22.00
  1. Στο χώρο που βρίσκεται επί των οδών Δεληγιώργη και Κωνσταντά, στον οποίο θα σιτίζονται οι φοιτητές, οι οποίοι θα δηλώνουν προσωρινά (και στη συνέχεια ηλεκτρονικά) στον Υπεύθυνο του εστιατορίου, την προηγούμενη εβδομάδα, για την επόμενη, τις ημέρες σίτισης και το  φαγητό που επιθυμούν από τα δύο προσφερόμενα είδη.
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

  • Πρωινό 07.30 - 09.00
  • Γεύμα 13.00 - 15.00
  • Δείπνο 19.00 - 21.00
  1. Σε χώρο των κτιριακών εγκαταστάσεων της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών στο Φυτόκο Νέας Ιωνίας Βόλου (μόνο γεύμα) στον οποίο θα σιτίζονται οι φοιτητές, οι οποίοι θα δηλώνουν στον Υπεύθυνο του εστιατορίου την προηγούμενη εβδομάδα, για την επόμενη, τις ημέρες σίτισης και το  φαγητό που επιθυμούν από τα δύο προσφερόμενα είδη.
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

  • Γεύμα 13.00 - 15.00

Οι φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να σιτιστούν στα εστιατόρια που βρίσκονται επι των οδών Δεληγιώργη και Κωνσταντά, στο Βόλο, και επι των οδών 31ης  Αυγούστου και Λορέντζου Μαβίλη στη Λάρισα, θα το δηλώνουν  επι τόπου σε ειδική διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα. Μέχρι τη δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας οι δηλώσεις των φοιτητών θα γίνονται στις Κεντρικές Λέσχες του Πανεπιστημίου (Μεζούρλο στη Λάρισα και 2ας Νοεμβρίου στο Βόλο).

Οι μη δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές και όλα τα Μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας μπορούν να σιτίζονται στα Φοιτητικά Εστιατόρια, καταβάλλοντας το ποσό των 2,80 € ανά ημέρα. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.
Η σίτιση αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και τελειώνει την 30η Ιουνίου του επομένου έτους. Σίτιση δεν παρέχεται κατά τις ημέρες των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα.