Γενικές Ανακοινώσεις

Αγαπητοί Φοιτητές/τριες,

Σας ενημερώνουμε ότι με την παρούσα δημοσίευση σηματοδοτείται η έναρξη στις 4/3/2021 και ώρα 9:00 του διαστήματος υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών , για θέσεις αμειβόμενης Πρακτικής Άσκησης ΕΣΠΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.Η λήξη του διαστήματος υποβολής αιτήσεων ορίζεται στις 24/3/2021 και ώρα 14:00.

Με τη λήξη της προθεσμίας θα ακολουθήσει η μοριοδότηση των υποψηφίων και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στις Ιστοσελίδες του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης και του Τμήματός σας, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με την κατάταξή σας.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το ακόλουθο pdf αρχείο, με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και οδηγίες συμμετοχής, όπως αυτό σας παρουσιάστηκε στη σχετική εκδήλωση ενημέρωσης στις 3/3/2021 (που πραγματοποιήθηκε για το Τμήμα σας διαδικτυακά μέσω MS-Τeams) καθώς και την παρουσίαση φοιτητή του Τμήματος που ολοκλήρωσε επιτυχώς πέρισυ την Πρακτική του Άσκηση.

Παρακαλούνται  όσοι επιθυμούν να εκπονήσουν ΕΚΤΟΣ ΕΣΠΑ να υποβάλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματός εως και τις 24 /3/2021

Παρουσίαση Πρακτικής Άσκησης φοιτητή Χ.Δ
Παρουσίαση ΤΠΜ 2021