New logo sm
banners1.jpg

Ανακοινώσεις Σπουδών

Προς τους προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος

Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της (10-03-2020) απόφασης αναστολής της εκπαιδευτικής λειτουργίας, όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλης της χώρας  για τις επόμενες 14 ημέρες, τα μέλη της Συνέλευσης Τμήματος αποφάσισαν στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση  (ΣΤ_03/13-03-2020), να προσφέρουν εξ αποστάσεως τη διδασκαλία των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2019-2020, σταδιακά, ξεκινώντας από τη Δευτέρα  16/3/2020.

Βασική προϋπόθεση είναι όλοι οι φοιτητές να έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης eClass. Στην εν λόγω πλατφόρμα θα αποστέλλονται όλες οι σχετικές οδηγίες και οι κωδικοί για τη σύνδεση στις εικονικές τάξεις του συστήματος Microsoft Teams, που θα χρησιμοποιηθεί για την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές να προβούν άμεσα στις παρακάτω ενέργειες:

Α. ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
-------------------------------------------------

1. Εγγραφείτε στο eClass (https://eclass.uth.gr/), χρησιμοποιώντας τους ιδρυματικούς σας λογαριασμούς, για όλα τα μαθήματα που έχετε δηλώσει για το τρέχον εξάμηνο.

2. Μπείτε στην ιστοσελίδα του ΔΗΛΟΣ 365 (https://delos365.grnet.gr/) και κάντε "Σύνδεση" χρησιμοποιώντας τα συνθηματικά σας (όνομα χρήστη, κωδικό) που έχετε στο Π.Θ. (μετά την επιτυχημένη σύνδεσή σας, μπορείτε να κλείσετε την ιστοσελίδα)

3. Κατεβάστε την εφαρμογή Microsoft Teams για το αντίστοιχο Λειτουργικό Σύστημα της συσκευή σας (Η/Υ ή κινητό) (https://teams.microsoft.com/downloads#allDevicesSection)

4. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Microsoft Teams στη συσκευή σας.

Β. ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑ
--------------------------------------
1. Εκτελέστε την εφαρμογή Microsoft Teams στη συσκευή σας.

2. Στην πρώτη οθόνη της εφαρμογής πληκτρολογήστε το email που έχετε στο ΠΘ, με τη μορφή: Όνομα Χρήστη@uth.gr (ή Όνομα Χρήστη@o365.uth.gr) και πατήστε "Επόμενο" ("Next")

3. Στην επόμενη οθόνη πληκτρολογήστε τα συνθηματικά σας (όνομα χρήστη, κωδικό) που έχετε στο Π.Θ.

4. Μετά την επιτυχή είσοδό σας στην εφαρμογή, κάντε κλίκ στο εικονίδιο "Ομάδες" ("Teams”)

5. Κάντε κλίκ στην επιλογή "Συμμετοχή ή δημιουργία ομάδας” (“Join or create team”) και στο πλαίσιο "Συμμετάσχετε σε μια ομάδα με κωδικό” (“Join a team with a code”) γράψτε τον κωδικό ……..….. της ομάδας (team), δηλαδή του μαθήματος, με όνομα …………………………………………………………..

6. Κατά την είσοδό σας στο μάθημα, παρακολουθήστε στην καρτέλα "Δημοσιεύσεις” (“posts”) την έναρξη του μαθήματος από τον διδάσκοντα ("Σύσκεψη σε εξέλιξη" / "Meeting Now"), και μπείτε σε αυτό πατώντας "Συμμετοχή" ("Join").

Language

Επιλογές