New logo sm
banners5.jpg

Εκδηλώσεις

Ορκωμοσία Ιουλίου 2021

Ανακοινώνεται ότι οι φοιτητές/φοιτήτριες οι οποίοι/οποίες έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τα μαθήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών τους και έχουν παρουσιάσει τη διπλωματική τους εργασία, πρόκειται να ορκιστούν διπλωματούχοι σε διαδικτυακή ορκωμοσία στις 29 Ιουλίου 2021 και ώρα 12.00.

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί με χρήση του MS-TEAMS και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της υπηρεσίας ΔΙΑΥΛΟΣ για όποιους/όποιες επιθυμούν να την παρακολουθήσουν. Οι φοιτητές/φοιτήτριες που ορκίζονται θα γίνουν αυτομάτως μέλη στην ηλεκτρονική αίθουσα «ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ (ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ)» του MS-TEAMS.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σεβόμενο όλους τους κανόνες προστασίας των προσωπικών δεδομένων και ταυτόχρονα την ανάγκη ικανοποίησης των αποφοίτων και της σύνδεσης με την κοινωνία, δίνει τη δυνατότητα σε συγγενείς των αποφοίτων να παρακολουθούν τις τελετές απονομής τίτλων σπουδών πρώτου, δεύτερου και τρίτου κύκλου με live - streaming. Απαγορεύεται η βιντεοσκόπηση και αναμετάδοση των εκδηλώσεων με οποιαδήποτε τεχνικά μέσα από τους συμμετέχοντες και τους παρακολουθούντες.

Language

Επιλογές