New logo sm
banners8.jpg

Γενικές Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι στην 17η/11-10-2023 συνεδρίαση της Συνέλευσης Τμήματος αποφασίστηκε η πραγματοποίηση έκτακτης εξεταστικής περιόδου, η οποία θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία από 6 έως 10 Νοεμβρίου 2023.
Στη συμπληρωματική αυτή εξεταστική περίοδοο θα μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές/τριες οι οποίοι/ες δεν μπορούν για σοβαρούς και έκτακτους λόγους να συμμετέχουν στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο (από 17/10/2023-27/10/2023) και:
- Βρίσκονται στο 11ο εξάμηνο σπουδών και άνω (δηλ. έχουν ολοκληρώσει το 10 εξάμηνο σπουδών),
- Οφείλουν λιγότερα από έξι (6) μαθήματα για τη λήψη πτυχίου και 
- Ολοκληρώνουν, με βεβαίωση του επιβλέποντα καθηγητή, τη συγγραφή της διπλωματικής τους εργασίας δύο εβδομάδες πριν την ορκωμοσία του Νοεμβρίου, η οποία θα διεξαχθεί στα τέλη Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου.
Εδώ μπορείτε να βρείτε υπόδειγμα αίτησης για συμμετοχή στην έκτακτη εξεταστική περίοδο, η οποία θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο email της γραμματείας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εδώ μπορείτε να βρείτε την Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ότι για σοβαρούς και έκτακτους λόγους δεν είναι δυνατή η συμμετοχή στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο.

Language

Επιλογές